+36-20-259-0166 info@verbert.hu

Verbert Kft. Épületbontás Szolgáltatás

Épület- és házbontás munkák kivitelezése

A Verbert Építőipari Kft. épületbontás szolgáltatás keretében teljes körűen kivitelezi a bontási munkákat. Részt veszünk a folyamat minden részében a kivitelezéstől egészen a keletkezett törmelék elszállításáig. Tapasztalt műszaki vezetőnk biztosítja a szabályos és pontos épületbontás kivitelezését, valamint rendelkezünk a munka elvégzéséhez szükséges szakmunkás alkalmazottakkal is. Kérjen ajánlatot most és vágjunk bele az épületbontásba akár két héten belül!

Kérjen ajánlatot épületbontás szolgáltatásra!

Bontási munkák árai elérhetőek ajánlatkérést követően. Kollégáink 2-3 napon belül összeállítják a projekthez szabott ajánlatot.

Miért a Verbert Építőipari Kft. házbontás szolgáltatása?

Kedvező árak

Az építőipari munkaerőhiány ellenére is kedvező házbontás ár érhető el ügyfeleinknek.

Profi szakemberek

Műszaki vezetőnk évtizedes tapasztalattal biztosítja a profi kivitelezést

Teljes körű szolgáltatás

A házbontás során az összes munkafolyamatot megvalósítjuk a bontástól a keletkezett törmelék elszállításáig.

Kezdés akár 2 héten belül

Jelenleg rendelkezünk szabad kapacitással, így akár néhány héten belül elkezdjük a bontási munkákat.

Épületbontás szolgáltatás

Az épület bontást gyakran szokás a házépítési folyamat ellenkezőjeként értelmezni: a bontást mindig ott kell elkezdni, ahol az építés befejeződött. A kivitelezés során figyelembe kell venni a biztonsági követelményeket, mivel a házbontás egy balesetveszélyes munkafolyamat. Családi ház bontás esetében legtöbbször kézi erővel is kivitelezhető a legtöbb munka, azonban szükség lehet gépi segítségre is a gyorsabb eredmények érdekében. Cégünk mind a gépi mind a kézi tevékenységekben tud segíteni ügyfeleinek.

A Verbert Kft. precízen végigmegy az összes szükséges folyamaton: tapasztalt műszaki vezető segíti a munka kivitelezését, valamint szakmunkásaink is a legjobbak közül kerülnek ki. Ráadásul szolgáltatásunkat elérhető, versenyképes áron kínáljuk ügyfeleinknek. Ellentétben a legtöbb építőipari céggel, jelenleg még rendelkezünk szabad kapacitással, így akár néhány héten belül elkezdhető a munka. Keressen minket bizalommal és vágjunk bele a projekt megvalósításába!

Épületbontás, családi ház bontás Budapest
Épületbontás, családi ház bontás Pest megye
Épületbontás, családi ház bontás Budapest árak

Bontási munkák árai

Házbontás ár: előre nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyibe fog kerülni a bontás kivitelezése. Ehhez szükségünk van egy ajánlat kalkulációra. Amennyiben rendelkezik a bontásra ítélt épület terveivel, kérjük küldje el részünkre e-mail-ben és az alapján elküldjük ajánlatunkat. Fontos megismernünk az épület elhelyezkedését is, ezért küldje el a telek címét/helyrajzi számát is. Munkatársaink ezután elkezdik az ajánlat kidolgozását és 2-3 munkanapon belül válaszüzenetben elküldik. Amennyiben nem rendelkezik tervekkel, szükség lehet személyes találkozóra és felmérésre az ingatlannál.

Az ár elfogadását követően néhány napon belül nekikezdünk a kivitelezésnek: leválasztjuk a közműveket, megkezdjük a beltéri bontásokat, majd a tető bontása következik. A munkafolyamat során a falakat és az alapozást is eltávolítjuk, valamint a bontási hulladék (sitt) elszállításáról is gondoskodunk. Megállapodás kérdése, hogy ezután igénybe veszi-e a földmunka szolgáltatásokat, valamint új családi ház építést is vállalni tudunk.

Kérjen ajánlatot épületbontás szolgáltatásra!

Bontási munkák árai elérhetőek ajánlatkérést követően. Kollégáink 2-3 napon belül összeállítják a projekthez szabott ajánlatot.