Rólunk | VERBERT Építőipari Kft.

Mivel foglalkozunk?

Cégünk családi házak építésével, átalakításával, bővítésével, és épületek bontásával foglalkozik.

Hogyan épül fel cégünk?

A felsővezetést az ügyvezető és a műszaki vezető kollega alkotja. Ügyvezetőnk gyakorlatilag az építőiparba született, több felmenője is ezzel foglalkozott és fiatalkora óta besegített a családi vállalkozások szervezésébe, majd a kellő tapasztalatok birtokában indította útjának a Verbert Építőipari Kft-t. Műszaki vezető kollegánk pedig 35 éves szakmai múltjával, mérnöki diplomájával, felelős műszaki vezetői képesítésével megkerülhetetlen szereplője az építőiparnak. Szoros partneri kapcsolatot ápolunk még emellett marketinges kollegával, illetve partner tervezőnkkel, aki szintén építészmérnök, műszaki menedzser és szigetelő szakmérnök; így bátran bízhatják rá megépítendő házuk tervezését. A hosszú évek tapasztalata során széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően egészen nagy kapacitást tudunk biztosítani leendő ügyfeleink számára mind szakemberekben, mind alvállalkozókban, akiknek munkájáért egyetemleges felelősséget vállalunk.

Mi a szerződéskötés menete?

Építés/átépítés esetén: az árajánlat kiadásához minden esetben elkérjük a teljes tervdokumentációt és az árazatlan költségvetést. Ez utóbbit küldjük vissza kitöltve, ami egyben árajánlatunkat is jelenti. Kétféle ajánlatot lehet tőlünk kérni: szerkezetkész vagy építőmesteri ajánlatot. Szerkezetkész ajánlat az alapozást, fő-és válaszfalakat, tetőszerkezetet, bádogozást jelenti, ez általában a kulcsrakész állapot 40-60%-át jelenti. Építőmesteri ajánlat ennél bővebb, gyakorlatilag a villanyszerelésen és épületgépészeten kívül mindent tartalmaz, ez utóbbiakra építés közben kérjük be az ajánlatokat alvállalkozóinktól, és a Megrendelővel közösen választjuk ki a legmegfelelőbbet.

Bontás esetén: ha a bontás engedélyköteles, bekérjük a bontási tervdokumentációt. Ennek letisztázása után általában a helyszínen is megtekintjük a bontandó épületet. Bontásra árajánlatunk általában egyösszegű, ami tartalmazza a felvonulást, a bontási munkálatokat és a bontási törmelék teljes elszállítását, eltakarítását is. A fizetés szakaszosan valósul meg.

Milyen fizetési ütemezéssel dolgozunk?

Fizetési ütemezésünket igyekszünk a lehető legrugalmasabban kialakítani a megrendelői igényeknek megfelelően. Alapelvünk, hogy megosszuk a költségeket a Megrendelővel, ami nagyjából annyit jelent, hogy az anyagköltséget folyamatos előfinanszírozását kérjük. Ez a gyakorlatban úgy valósul meg, hogy kérünk egy 10-20%-os előleget, amit az utolsó ütemek számlázásakor írunk jóvá.

Hogyan dolgozunk?

Szerződéskötés után 2 hetet szoktunk kérni a munka megszervezésére. Megrendeljük az anyagot, előkészítjük a szükséges eszközöket és felvonulási létesítményeket, kiválasztjuk és felkészítjük a megfelelő csapatot a munkavégzésre. Az építés-bontás során mindvégig törekszünk arra, hogy a Megrendelőt tájékoztassuk a fontosabb történésekről, kérdések, kérések felmerülése esetén bármikor rendelkezésre állunk. Szakembereink tapasztala biztosíték arra, hogy a kivitelezés mindvégig biztonságos, szakszerű, gazdaságos és profin szervezett legyen.

Mennyi idő alatt készül el egy családi ház?

Általánosságban véve 6-12 hónap. Egy 100 m2-es ház akár 6 hónap alatt, egy 250-300 m2-es ház pedig akár 10-12 hónap alatt elkészülhet. Ha generálkivitelezőként választja cégünket, profin és szakszerűen megszervezzük a csapatok, alvállalkozók munkáját, hogy a munkavégzés folyamatos és gyors legyen. Természetesen a siettség sohasem mehet a minőség és a biztonság rovására, a technológiai időket (pl. a beton száradását) ki kell várni.

Milyen garanciát vállalunk építéseinkre?

Munkáinkra átadástól számított 24 hónap garanciát vállalunk.

Felkeltették érdeklődését a Verbert Kft. szolgáltatásai?

Kérjen ajánlatot gyorsan, egyszerűen, kötöttségek nélkül!